Огромно разминаване в Локо! Гласеният за заместник на Камбуров се оказа на друг пост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
17:34 / 15.08.2017
9560
Обявеното снощи от треньора на Локомотив Войн Войнов привличане на френски централен нападател се оказа провал, научи ексклузивно Plovdiv24.bg.

Нашата медия разбра, че дошлият на проби французин играе на съвсем различен пост - крило. От такива обаче в Локо няма нужда, тъй като черно-белите разполагат с доста варианти за тази позиция.

На всичко отгоре въпросният французин изпъкна ... със сравнително ниския си ръст - около 175 сантиметра. Той направи днес първата си тренировка с Локо, но шансовете му да остане в отбора са нулеви.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че след края на снощния двубой срещу Витоша наставникът Войн Войнов каза в прав текст: "Дай Боже да хване нашето око и да може да помогне на отбора. Ако покаже добро физическо състояние, може да го картотекираме още за следващия мач срещу Верея".



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).