Мисията невъзможна! Неделев обяви при какво условие ще премине в Китай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:32 / 13.08.2017
10089
Китайските милиони не са в състояние да изкушат звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев. Халфът е попаднал в полезрението на футболните агенти оттатък Великата Китайска стена.

Двама от тях, придружавани от родния футболен импресарио Милен Георгиев, бяха във ВИП-ложите на стадион "Лазур". Те бяха в Бургас за последните два мача на "канарчетата" там - срещу "Маритимо" и "Лудогорец".

Азиатците са останали впечатлени от фамозния гол от фаул на Неделев срещу "орлите" от Разград, а и като цяло от неговите нестандартни отигравания.

Осмицата на "канарчетата" би се решил на трансфер в Суперлигата само, ако любимия му клуб получи сума, която би стигнала за пълното завършване на стадион "Христо Ботев", твърди "Труд".

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че за довършването на Колежа ще са необходими минимум 30 млн. лева.

Нашата медия обаче нееднократно съобщи, че в момента Ботев държи едва 40 процента от правата върху Неделев, като останалите 60 процента са притежание на бившия му клуб Майнц 05.

Това означава, че за да се изпълни мечтата на халфа, той трябва да бъде продаден общо за 38 млн. евро, от които в касата на Ботев ще влязат 15 милиона евро - необходими за довършването на стадион "Христо Ботев".



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).