Петлешков: Активите на един клуб са футболистите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:42 / 21.01.2009
3392
"В момента разговори за продажбата на Локомотив не текат по простата причина, че в момента хора на господин Гергов се запознават с документацията на клуба", заяви специално за Plovdiv24.bg изпълнителният директор на "черно-белите" Иван Петлешков. "Не мога да се ангажирам с никакви срокове кога тази проверка на документи ще приключи. В момента се оценяват активите на Локомотив, а активите на един клуба са самите футболисти. Сами разбирате колко е трудно да се определи цената на всеки един от футболистите, а от там и на клуба като цяло", допълни Петлешков.

"Няма нищо вярно в твърденията, че данъчна проверка ще отложи продажбата. Категорично това не е вярно. След като приключи проверката на документацията се присъпва към разговорите за цената на клуба", завърши изпълнителният директор пред Plovdiv24.bg.

В много издания излязоха информации, че сделката може да се провали заради ниските активи на клуба или течаща прокурорска проверка срещу Гергов. Неща които не отговарят на истината, тъй като прокурорската проверка срещу бизнесмена започна далече преди да стартират разговорите за продажбата на клуба, както Plovdiv24.bg тогава информира.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).