Локо "замразява“ халф заради съдебно дело

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:17 / 09.08.2017
5788
Халфът на Локомотив Пловдив Стефан Йефтоски може и да не облече повече черно-бялата фланелка, научи Plovdiv24.bg. Участието на македонеца в официални мачове ще бъде "замразено" заради финансови претенции от страна на родния му клуб Металург (Скопие).

Това ще продължи, докато не се изясни спора пред спортния арбитраж във ФИФА. Възможно е дори Локо да прекрати преждевременно договора на Йефтоски.

През новия сезон македонецът бе пуснат като резерва единствено в първия двубой на "смърфовете" срещу Етър.

Неговият предишен клуб претендира пред ФИФА за трансферна сума "солидарност", каквато се полага на клубовете за футболист, ненавършил 23 години.

Йефтоски е роден на 2 септември 1997 година, а пристигна на Лаута преди 18 месеца, припомня Plovdiv24.bg. Той обаче не притежава документ, с който бившият му клуб Металург (Скопие) да се отказва от финансови претенции към него.

При това положение ръководството на Локомотив ще бъде принудено да плати компенсация, чийто размер е между 50 и 100 хиляди евро.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че поради същата причина шефовете на черно-белите забавиха картотекирането на Марк-Готие Бедиме. Френският бек бе пратен сам да урежда този документ от бившия си клуб Сошо.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).