Локо с първа загуба за сезона след 1:4 срещу ЦСКА-София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (41)
21:50 / 06.08.2017
7210
Локомотив загуби от ЦСКА-София с 1:4 в мач от 4-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Българска армия" в столицата. Почетното попадение за пловдивчани вкара Димо Бакалов.

Това бе първо поражение от началото на сезона за черно-белите, които останаха с актив от 4 точки.

Интригата в мача всъщност приключи още до 28-ата минута, когато домакините вкараха два гола след груби индивидуални грешки в отбраната на "смърфовете".

Първо в 13-ата минута Бедиме загуби елементарно топката от Станислав Манолев, който центрира към малкия пеналт. Там Илко Пиргов изби с ръка, но топката попадна в Тиаго, който от 10-ина метра с техничен прехвърлящ удар я прати в мрежата - 1:0.

В 28-ата минута пък Пламен Николов тръгна да изнася топката - нещо, което никога не му се е отдавало. Естествено, бранителят загуби и от последвалата атака и центриране в наказателното поле Кристиян Малинов засече за 2:0.

До този момент черно-белите се бяха отчели с два неточни удара на Пауло Серджо и Димо Бакалов.

В добавеното време на първата част съдията Никола Попов удари здраво рамо на "армейците", след като си затвори очите за 100-процентова дузпа в полза на Локомотив. Димо Бакалов бе избутан в гръб от Дюлгеров, преди да достигне една центрирана топка. Вместо да посочи бялата точка, реферът вдигна жълт картон на Бакалов заради отправените от него реплики.

В 61-ата минута Тиаго изведе Каранга сам срещу Илко Пиргов и нападателят не сгреши - 3:0.

Четвърт час преди края на мача Локо стигна до почетно попадение. Атаката тръгна от Дани Кики, който изведе отляво Дино Мартинович. Словенецът върна към Бедиме, който центрира към Димо бакалов и той засече с глава за 3:1.

Само 3 минути по-късно обаче Станислав Манолев бе оставен непокрит и от 4-5 метра засече с крак за 4:1.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Пламен Крумов (75- Георги Пашов), Пламен Николов, Ивайло Марков, Марк-Гутие Бедиме, Ванчо Траянов (66- Димитър Велковски), Пауло Серджо (57- Дино Мартинович), Веселин Марчев, Димо Бакалов, Парвиз Умарбаев, Дани Кики




Виж коментарите (41)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).