Исмаил Иса разкри условието си, за да подпише с Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:17 / 06.08.2017
7411
Ръководството на Локомотив (Пд) е отправило конкретна оферта към бившия нападател на Литекс и Левски Исмаил Иса. Plovdiv24.bg написа още преди повече от седмица за евентуалното привличане на 28-годишния таран на Лаута.

Иса обявил пред шефовете на черно-белите, че ще приеме офертата, ако не си намери клуб в чужбина. Футболистът щял да изчака поне още една седмица възможността да заиграе в чужбина.

Исмаил Иса е свободен агент, след като се раздели с молдовския вицешампион Дачия Кишинев. Той вече натрупа доста опит, като игра за тимовете на Светкавица, Хасково, Левски, Сливен, Локо (Мз), Карабюкспор, Елазъгспор, Литекс, Шериф и Берое. Любопитно е, че Иса вече отказа оферта на старозагорци, като бе желан от техния треньор Александър Томаш, твърди "Меридиан мач".

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че с неизяснен статут на Лаута са още двама футболисти, които в момента тренират с отбора. Това са защитникът Асен Георгиев и крилото Симеон Райков.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).