Президентът на Ботев намери виновник за резила 2:6

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
22:09 / 30.07.2017
11470
Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски намери виновник за срамната загуба с 2:6 от ЦСКА-София. Според клубния бос съдията Валентин Железов е допуснал изключително груба игра от страна на "армейците", заради която доста футболисти на "канарчетата" са контузени.

"Никога досега не съм говорил за съдиите. Но искате ли да ви вкарам в съблекалнята, за да видите за какво става въпрос? Да видите дупки по колената, синини, цели отоци, ей такива черти от бутонки (б.а. показва около 20 сентиметра). Искате ли да ви вкарам, за да видите", попита риторично Ангел Палийски интервюиращите го журналисти.

"Ако така ще правим бългаски футбол, окей - нямам нищо против. Да си го правят. Да не казвам някакви епитети. Това е безобразие, безобразие, разбирате ли. Не може четири фаула в началото с повторения и без картон, а при първи наш фаул да ни дава картон. Не може да дава жълт картон на резервен състезател, защото е станал", изригна Палийски.

"Не искам да търся оправдание в съдиите. Не ме разбирайте грешно. Може би умората си каза думата, ще анализираме. Но по този начин?! Не знам. Нямам представа".

"Според вас умишлено ли е? Какво ще кажете? Кажете ми вашето мнение като специалисти. Може аз да не разбирам. Целият стадион видя. Ако така ще продължаваме да си мълчим... В началото съдийството беше изцяло в наш ущърб. Лесно е, когато поведеш 2:0 и после да обърнеш свирката", продължи да нарежда президентът на Ботев.

"Сега имаме важен мач. Как да ги вдигнем контузените? С кого да излезем? Не знам как да го нарека, нямам думи", завърши изказването си Ангел Палийски".



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).