Стартира записване на отборите за Градска футболна лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:17 / 25.07.2017
3484
В ход е кампанията на Градска Футболна Лига по набиране на желаещи отбори за предстоящия сезон 2017/2018 на мини футболния шампионат. В него участие могат да вземат всички желаещи отбори, записали се в срок до 28 АВГУСТ 2017г. на сайта на организацията: http://bamf-bg.eu/region/9.

В осмото си издание, шампионата е разделен на две нива. 16 отбора се състезават във ВИСША ЛИГА, а всички останали тимове, както и новозаписаните се включват във втора дивизия. Надпреварата се предвижда да започне на 5 септември 2017г, като ще се играе по традиционната кръгова система, всеки срещу всеки. В зависимост от броя на записаните отбори, ще има една или две групи, които ще бъдат разделени чрез жребий за есенния дял на шампионата.

Според показани резултати, на пролет, отборите ще бъдат групирани на нови две дивизии. В по-горната от тях, отборите ще спорят за място във ВИСША ЛИГА през следващия сезон, като два от тях ще могат да влезнат директно, а два тима ще играят бараж с отбори от елита, за заемане на тяхното място. Останалите отбори ще спорят за OPEN CUP на ГФЛ.

Паралелно на шампионата се организират няколко елиминационни турнира: КУПТАТА НА ПЛОВДИВ, КУПА НА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КУПИ, ЗИМНА ЛИГА.

Победителите в тези надпревари получават правото да представляват Пловдив на републиканските турнири по мини футбол "ШАМПИОНСКА ЛИГА" и "ЛИГА БЪЛГАРИЯ", организирани от Българска Асоциация Мини Футбол.

Градска Футболна Лига е единствената лига в Пловдив, която дава пълна статистика от срещите в реално време. Всеки мач се записва и можете да изгледате след срещата. Част от мачовете се излъчват на живо с професионален коментар на топ журналист.

Пълни условия за участие може да прочетете тук: (http://bamf-bg.eu/news/2300)

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ: 0892 242 838, gradska.liga@gmail.com

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ: 28 АВГУСТ 2017г.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).