Войнов: Проблемът ни е, че нямаме нападател!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
23:08 / 23.07.2017
3919
Треньорът на Локомотив Пловдив Войн Войнов изрази задоволството си от старанието на своите футболисти в двубоя срещу Левски, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът обаче си призна откровено, че му трябва изявен нападател.

Ето какво каза Войнов след нулевото реми на Лаута:

"Резултатът е справедлив. И двата отбора имаха възможности за гол. Жалко, че последната възможност беше за нас и можехме да победим. Левски играха на ромб, но взехме мерки. Не мога да не съм доволен от моите момчета. Все пак срещу Левски играхме повече от 25 минути с човек по-малко".

"Момчетата показаха, че имат сили и възможности. Жалко, че не успяхме да зарадваме нашата публика".

"Очакваме Бедиме да бъде картотекиран - той има добри качества и ще ни помогне. Трябва ни още един централен защитник, тъй като Димитър Везалов ще отсъства почти 2 месеца. Но проблемът при нас е, че нямаме нападател".

"Цялата ни атака се градеше с Мартин Камбуров. Какво да му правя реклама? Той момчето си е заслужил името. Има шанс Симеон Райков да подпише с нас. Той си е юноша на Локомотив, обича си клуба и е дал дума, че ако не замине за чужбина, ще подпише с нас".

"Програмата ни е трудна, но ще се опитаме да извадим боеспособен отбор, с който да се представим достойно".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).