Крушарски и Чавдар Цветков гледаха евентуални попълнения в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:26 / 06.07.2017
5950
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски проследи внимателно мачовете от първия у нас международен турнир за играчи без договор. Той бе организиран от ФИФПро (Световният съюз на футболистите) и АБФ (Асоциацията на българските футболисти) и се проведе на спортен комплекс "Царско село" с участието на националните гарнитури на играчите без договор на България, Гърция, Румъния и Полша.

Босът на черно-белите бе заедно със спортния директор Чавдар Цветков. На трибуните беше и спортният директор на Септември Георги Марков, както и много родни и чуждестранни мениджъри.

Победител в двустранния турнир стана тимът на Гърция, който надигра в първия мач състава на домакините с 3:1, а във финала за първото място южните ни съседи прегазиха с 4:1 състава на Полша, спечелил преди това с 4:2 над Румъния.

Президентът на Асоциацията на българските футболисти Дончо Донев връчи купата на победителите от Гърция, а за "дружина полска" остана утехата, че Фабиан Пиасецки бе избран за играч №1 на турнира и спечели единствения индивидуален приз.

В малкия финал за третото място водените от селекционера Румен Стоянов българи победиха с 1:0 коравите румънци. Четирите национални гарнитури бяха съставени от състезатели, които през изминалия футболен сезон са играли в професионални отбори в своите страни, а сега са свободни агенти и могат да бъдат наети без трансферна сума.

"Целта на турнира бе играчите да представят своите умения пред футболните специалисти - агенти, треньори и скаути и да си намерят нови отбори за предстоящия сезон", коментира генералният секретар на АБФ Георги Бойчев.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).