Джошуа: Кубрат Пулев е моят План Б

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:21 / 04.07.2017
2147
Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа няма търпение за реванша срещу Владимир Кличко. Въпреки това британецът заяви, че при отказ на украинеца е готов веднага да задейства "План Б", който е двубой срещу Кубрат Пулев.

Джошуа победи Кличко с нокаут в 11-я рунд в галата на "Уембли" и по този начин вече 19 мача не познава вкуса на загубата.

Според клауза в договора, загубилият боксьор може да поиска реванш, но все още 41-годишният Кличко не е съобщил бъдещите си планове.

27-годишният британец трябва да се бие с Пулев, който е официалният претендент за пояса на IBF. Ако се провали планираният реванш с Кличко, следващият двубой на Джошуа ще бъде именно срещу Кобрата.

"Всичко е в ръцете на Кличко", каза британецът през Скай спортс. "Аз ще продължа кариерата си. Той трябва да реши дали иска реванш или просто да сложи край. Ще уважа решението му каквото и да бъде то. "План Б" е Кубрат Пулев. Ще търсим опции къде и кога да проведем мача с него. Сега, след като притежавам титлите на IBF, WBA и IBO, имам както ползи, така и определени предизвикателства. Пулев е едно от тях. Така че или ще бъде Кличко или Кобрата. Не се притеснявам, защото и в двата случая ще бъде страхотно", обясни Джошуа, цитиран от bTV.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).