Топалова призна за преговорите, ще продава всичко или нищо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:27 / 15.01.2009
2689
Президентът на Локомотив Пловдив Галя Топалова също призна за преговори между нея и пловдивския бизнесмен Георги Гергов за продажбата на контролния пакет акции на клуба.

„Да, вярно е. Преговаряме за акциите. Преговорите текат от няколко дни. Все още не знам кога могат да бъдат финализирани, тъй като това не е плод и зеленчук", коментира Топалова.

Тя заяви, че Георги Гергов е единствения човек, който е излязъл официално пред нея с искане за покупката на клуба. „Няма друг кандидат-купувач", каза Топалова.

Бизнесдамата заяви още, че за нея не е проблем да води преговори както като купувач, така и като продавач. „И от двете страни за мен е лесно. Офертата давам аз, а преговорите вече са по средата", сподели собственичката на черно-белите.

Галя Топалова каза още, че все още не се е наситила на футбола като бизнес. „Не може да се стигне до съвместно управление на Локомотив. Говорим за продажба на всички акции. Ако преговорите не бъдат финализирани, няма да има проблем да издържам отбора", завърши Топалова.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).