Войнов: Утре идва нов футболист с добра визитка (видео)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:24 / 19.06.2017
4111
Треньорът на Локомотив Войн Войнов даде интервю пред клубната телевизия във връзка с протичащия в момента лагер в Боровец.

Ето какво заяви специалистът:

"Условията са отлични, терените още по-отлични, особено двата в Говедарци. Ние ще направим сефтето утре, но ги видяхме. Смятам, че подготовката ще бъде много полезна. Работим сега за физическа подготовка, но успоредно с това сме задължени да тестваме и новите играчи, тъй като времето ни притиска".

"Очакваме утре да пристигне нов футболист с добра визитка от столичен клуб. Ще обърнем внимание най-вече за фаза защита, тъй като ни напуснаха трима основни защитници".

"Юношите от клуба са много съвестни и се стараят много. Винаги ще даваме шанс на момчета от нашата школа. Наблюдаваме ги редовно на дадени мачове. Винаги ще има момчета от школата, нека да добиват и самочувствие, да заобичат още повече фланелката, за да може да се раздават от първата до последната минута".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).