За черното тото в Локо, кои са готвачите и кои карат влака, ето какво каза един "смърф“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
11:45 / 10.06.2017
11776
Атакуващият халф на Локо (Пд) Димитър Велковски даде интересно интервю, в което каза мнението си относно това дали в отбора има черно тото. Младокът посочи кои според него са "готвачите" в тима и тези, които карат влака.

Велковски бе попитан как се играе футбол у нас, когато не си получавал заплата месеци наред.

"При нас колективът е сплотен, помагаме си взаимно и това не беше толкова чак толкова голям проблем", отговори халфът пред телевизия BiT.

За черното тото в Локомотив (Пд)?

"Не смятам, че това е истина. Мисля, че познавам доста добре всички мои съотборници. Те са толкова честни хора и не мисля, че някой ще посмее да посрами името на Локомотив", допълни още Димитър Велковски.

"Мартин Камбуров, Кирил Котев и Александър Тунчев - всички те са, да кажем, "готвачите" на отбора. На терена, извън терена - помагат ти, понякога ти се карат, което е нормално, но като цяло, те водят влака", завърши футболистът на Локо (Пд).



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).