Първо в Plovdiv24.bg: Двама от Локо разтрогнаха, ще има и още

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
08:46 / 02.06.2017
10984
Двама футболисти на Локомотив Пловдив разтрогнаха договорите си с клуба, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Единият от тях направи това едностранно, т.е. по вина на клуба.

Това е защитникът Иван Горанов, който обявил пред ръководството, че не издържа на финансовата криза и напуска.

Само преди 10-ина дни Горанов имаше среща с ръководството на клуба и бе гарантирал, че ще остане на Лаута и за следващия сезон. Тогава обаче той имаше уверението, че до края на май ще получи всичките дължими месечни възнаграждения.

Сега Иван Горанов може спокойно да премине в Левски със статут на свободен агент.

Още вчера нашата медия информира читателите си, че на Лаута са дали нов краен срок за плащане - 15 юни, което явно не се е харесало на голяма част от футболистите.

Другият напуснал е испанецът Мигел Луке. Той скъса контракта си по взаимно съгласие, след като не успя да се пребори за титулярно място. Халфът бе привлечен от бившия вече наставник Едуард Ераносян, но се превърна в пълно разочарование.

В следващите дни ще има още футболисти, които ще прекратят своите договори с Локо, научи още Plovdiv24.bg. Както е известно на всички, на Лаута има да получават по 4 заплати, плюс парите за квартири на играчите.



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).