Поканиха Христо Янев да поеме Локо (Пд)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
22:26 / 29.05.2017
6186
Христо Янев ще поеме Локомотив Пловдив от следващия сезон. Договорът на специалиста с Нефтохимик изтича в края на сезона и той няма да има проблеми да поеме Локомотив Пловдив, съобщава Дарик радио.

Янев не е доволен от случващото се в бургаския отбор през последните месеци и на няколко пъти бе на път да напусне треньорския пост преждевременно. В крайна сметка той бе убеден от ръководството на Нефтохимик да остане начело на отбора до края на сезона в опит да запази елитния му статут.

В момента начело на Локомотив Пловдив е Войн Войнов, който след края на сезона се очаква да бъде сменен официално от Янев.

Plovdiv24.bg провери информацията чрез свои източници и установи, че спортният директор Чавдар Цветков и почетният президент Христо Бонев наистина са коментирали кандидатурата на Христо Янев и с него вече дори е проведен неофициален разговор.

Младият специалист обаче е поискал известно време за размисъл, като е настоявал и за лична среща със собственика на клуба Христо Крушарски. На този етап обаче това не е възможно, тъй като бизнесменът е в Аржентина.

Припомняме, че договорът на Войн Войнов изтича след месец, а специалистът вече обяви пред медиите, че на драго сърце би останал в Локо, ако му бъде предложен нов контракт.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).