Дани Кики се разделя с любимия си Локомотив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:28 / 28.05.2017
6591
Кариерата на един от лидерите в Локо (Пд) - Дани Кики, може да продължи в Русия или Казахстан. Това призна мениджърът Мирчо Димитров, който работи от дълги години с бившите съветски републики.

"Той е много добър футболист, с доказани качества. Винаги мога да му намеря клуб в Русия или Казахстан. Смятам, че няма да има проблеми да се приспособи в тамошните първенства", каза Димитров, цитиран от "Меридиан мач".

29-годишният офанзивен футболист може да играе на върха на атаката, зад чистия нападател или по крилото, така че предлага ред опции за евентуалния си бъдещ клуб зад граница.

Почти цялата кариера на техничаря със сирийска кръв преминава на Лаута, като има престои и при столичните "железничари" и в бургаския Черноморец. Дани Кики е един от най-близките приятели на тартора Мартин Камбуров, а е и сред любимците на "черно-бялата" фенска маса в Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).