Вутов: Левски винаги е отворена страница за мен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:30 / 19.05.2017
3337
Героят на Ботев (Пд) Антонио Вутов не даде ясен и категоричен отговор на въпроса къде иска да продължи да играе. Нападателят не скри, че родният му клуб Левски винаги е отворена страница за него.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Вутов е собственост на италианския Удинезе и договорът му за преотстъпването в Ботев свърша в края на настоящия сезон.

Ето какво каза Вутов след края на мача с Берое:

"Голът ми сломи отбора на Берое. Видяхте, че още от началото се хвърлиха и ни натиснаха. Атакуваха ни с 5-6 човека в наказателното поле. Вкарах с левия крак, който може би е по-силният ми крак".

Ранния гол на Берое малко ни разколеба и започнахме да изритваме топката, но пък след изравнителното попадение се успокоихме".

"Предстои ни мачът на сезона. Първо трябва да се възстановим добре, пък каквото стане. Лудогорец са фаворити, те има какво да губят. Трябва да се хвърлим докрай и може би да имаме малко късмет".

"Моето желание е да се развивам. Левски винаги е отворена страница за мен, това е първият ми клуб".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).