Шеф на Локо: Котев има големи заслуги, предложихме му нов договор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:03 / 17.05.2017
3433
Спортният директор на Локо (Пд) Чавдар Цветков коментира ситуацията с изтичащите договори в тима. Той потвърди, че на централния защитник Кирил Котев е предложен нов контракт.

"Кирил Котев е един от най-добрите футболисти на Локомотив. Освен това заслугите му към отбора са големи и е нормално да се опитаме да го задържим. Надявам се да се споразумеем", заяви Цветков.

Шефът на "смърфовете" добави, че вратарят Ясин ел Харуби, чийто контракт също изтича през лятото, още в началото на тази година е уведомил шефовете, че няма да остане в тима и ще търси продължение на кариерата си на друго място.

"Нямаме конкретни оферти към наши футболисти. Не се притесняваме, че някой от играчите ни може да разтрогне договора си заради дължими заплати, тъй като момчетата се разбраха със собственика Христо Крушарски, който ще им плати всичко. Освен това ще има премии за победата с 2:1 над Левски и за евентуално участие в турнира Лига Европа", добави още Чавдар Цветков, цитиран от Топспорт.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).