Локо изчиства дълговете към футболисти до края на май

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:32 / 11.05.2017
3869
Всичко дължимо в Локомотив Пловдив ще бъде платено до края на месец май. Това увери собственикът на клуба Христо Крушарски.

Както Plovdiv24.bg вече информира своите читатели, клубният бос е по бизнес дела в Аржентина.

Изказването на Крушарски бе по повод информациите, че футболистите и треньорите имат да получават по две месечни заплати, служителите също не са взимали възнагражденията си, а някои от играчите вече се оглеждали за други отбори.

"Не сме отричали, че има забавяне на заплатите при нас. Разговарял съм с момчетата и те знаят, че ще си получат всичко дължимо, както е ставало и в предишните години. Имаме си проблеми, решаваме си ги сами без чужда помощ и намеса. Искам да успокоя и феновете, че в Локомотив Пловдив организацията е на ниво и няма поводи за притеснения. Винаги и навсякъде има напускащи футболисти, ще привлечем на техните места нови попълнения", заяви Христо Крушарски, цитиран от БТА.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).