Шестима пловдивчани се пускат на силен колоездачен тур в Сърбия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:42 / 28.04.2017
1176
Пловдивският колоездачен клуб "Цар Симеон 1898" замина за Сърбия за участие в силния Международен тур на шосе "Белград - Баня Лука - Класик", от категория 1.2.
Държавните ни отборни шампиони на шосе и на писта получиха персонална покана за това престижно състезание, което по традиция събира над 150 елитни колоездачи от 15 държави.

"Царистите" тръгнаха с пълен отбор от 6 състезатели. След вътрешни контролни тестове главният треньор Петър Павлов реши място в тима да намерят младежките национали Николай Генов, Адриян Беев и Иван Алберт Ажи, ветеранът Христо Христов, новото попълнение Станислав Киров, както и капитанът и лидер на отбора - Пламен Димов.

В тура ще се пуснат елитни бегачи от колоездачни сили като Италия, Белгия и Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина, Сърбия, Македония и Албания.

"Този старт ще бъде на добро ниво, с участието на силни бегачи. Ние търсим повече стартове в началото на спортно-състезателния сезон и сигурно ще приемем поканата от сръбската федерация за това участие", обясни наставникът на пловдивчани Петър Павлов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).