Пиронкова: Имах малко здравословни проблеми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:19 / 25.04.2017
1122
Цветана Пиронкова се надява с началото на сезона на клей постепенно да навлезе в добра форма.

"Сезонът на клей сега започва. Това ще ми е първият ми турнир. Мисля, че се подготвих що-годе добре. Имах малко здравословни проблеми, за съжаление. Започвам без особени очаквания. Надявам се турнир по турнир да навлезна в добра форма", сподели чаровната пловдивчанка след поредната си тренировка в Истанбул, където ще изиграе първия си мач от месец насам.

Началото на сезона не се разви по най-добрия начин за Цвети, а в последните три турнира тя отпадна след първия си мач. 29-годишната ни първа ракета обаче гледа философски на нещата, информира Спортал:

"В момента се чувствам добре, здрава съм. И друг път съм имала подобни моменти. Опитвам се да гледам на нещата спокойно, да правя това, което е нужно, и се надявам скоро да навлезна в добра форма".

"Конкуренцията на турнира е добра, като се има предвид, че тази седмица има голям турнир в Щутгарт. Доста добри състезателки са се събрали", допълни Пиронкова за състезанието в Истанбул, където тя е поставена под номер 7.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).