Еуфория в Русе! 10 000 фенове чакат Локо (Пд), полицаи ще проверяват с метални детектори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:03 / 24.04.2017
3459
Билетите за дългоочакваното завръщане на ФК "Дунав" в Русе вече са в продажба. Припомняме, че "драконите" посрещат "Локомотив" Пловдив в мач от четвъртия кръг на шампионския плейоф на Първа лига на 28 април, петък, от 17:30 ч.

Срещата ще бъде първото истинско домакинство на русенския отбор този сезон.

Цената на пропуските е 8 лв.

Предварителната продажба приключва на 27 април, четвъртък, вечерта. В деня на мача билетите ще се продават от 13 ч. на стадиона. Вече са подготвени 5 каси, които ще работят до 60-ата минута на срещата.

Интересът още в първите минути и часове е сериозен, поради което от ръководството на клуба призовават хората да се снабдят от рано с билети.

В тази връзка от ОП "Спортни имоти" уточниха, че местата на Градския стадион са 12 400, в които обаче влизат и тези в т. нар. клетка за гостуващата публика, до която ще има и опразнен буферен сектор.

От футболния клуб предупреждават, че са взети сериозни предохранителни мерки. На всички сектори, както и на входовете на стадиона ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане пък хората ще бъдат проверявани и с метални детектори.

"Това е нормална практика на всички европейски стадиони", коментираха по този повод от щаба на "драконите".



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).