Киров: Да забравим този мач, надявам се феновете ни да напълнят базата за реванша с Верея

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:28 / 22.04.2017
3445
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров логично остана доволен от успеха на своя тим с 3:0 над Славия:

Ето какво заяви специалистът непосредствено след края на мача на националния стадион "Васил Левски":

"Естествено, че съм доволен. Най-вече от дисциплината на състезателите и концентрацията им през целия двубой. Трябва обаче по най-бързия начин да забравим този успех и да мислим за реванша с Верея за Купата".

"Не допуснахме почти никаква опасност пред нашата врата във фаза защита. Страхотно представяне на младото момче Радослав Апостолов. Той игра на непривичен за него пост, но въпреки това се справи и не допусна никакви грешки".

"Нашата група доста се завърза и нямаме право да оставим първенството за сметка на купата. Надяваме се да успеем да възстановим момчетата и да се подготвим по най-добрия начин за Верея".

"Сега няма как да ви издам как ще подходим към този мач. Ще се подготвим по най-добрия начин. Надявам се нашата вярна публика да ни подкрепи и да напълни базата в реванша срещу Верея".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).