Кмет покани всички пловдивчани за откриването на велосезона в "Тракия"

Автор: Мариана Панчева
Коментари (6)
14:45 / 21.04.2017
11470
Кметът на "Тракия" покани всички пловдивчани, ентусиазирани да се включат в тазгодишния веломаратон, за откриването на сезона в района. Костадин Димитров застана специално пред камерата на Plovdiv24.bg, за да сподели какви изненади очакват малки и големи утре, 22 април. 

Велопоходът ще тръгне от кметството в "Тракия" в 11.00 часа. Старт ще даде легендарният гимнастик Йордан Йовчев. След шествието са организирани томболи с много награди като например 5 велосипеда, 5 тротинетки, над 100 раници и шишета, карти за фитнес, карти за плувни басейни и много други. За доброто настроение на децата ще се грижи Детски център "Тон Бонбон".

Най-бързите велосипедисти пък ще могат да спечелят награди в състезанието щафета, което ще се проведе на крайната точка на велошествието в парк "Лаута" до барбекютата.

Plovdiv24.bg публикува маршрута на шествието:

Колоната ще стартира от сградата на кметството и ще пресече булевард "Освобождение", за да продължи на изток по изградената велоалеята, намираща се на тротоара от северната страна на булеварда. 

Колоната от велосипедисти ще се движи по изградената велоалея, като ще премине през следните кръстовища:

• кръстовището на бул. "Освобождение" с улица "Минка Ботевска";

• кръстовището на бул. "Освобождение" с ул. "Княз Борис І";

• кръстовището на бул. "Освобождение" с ул. "Съединение";

• входно-изходните артерии на бензиностанция "Газпром" на бул. "Освобождение" и бул. "Санкт Петербург".

След този маршрут колоната от велосипедисти ще продължи по велоалеята, намираща се на южния тротоар на бул. "Санкт Петербург", откъдето ще влезе в парк "Лаута". Всички са поканени!




Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).