Крушарски: От Нова година не съм се занимавал с Локомотив, а и не смятам да го правя оттук нататък (видео)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:35 / 20.04.2017
4712
Собственикът на Локомотив Христо Крушарски за пореден път обеща да редуцира рязко медийните си изяви, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Клубният бос призна, че на Лаута има сътресения, но пък уточни, че ситуацията не е била чак толкова сложна.

Ето какво каза Крушарски по време на днешното представяне на Войн Войнов:

"Надявам се Войнов да вкара свежест и спокойствие в отбора. Ситуацията при нас не е кой знае колко сложна, но видяхте, че има сътресения. Нашата цел си остава борба до последно".

"Четири часа обсъждахме ситуацията в Локомотив. Всеки един човек сме го коментирали поотделно. Всеки един от тези, които започнаха сезона, има място тук. Но на сила никой не можеш да задържиш. Ние имаме щаб от шестима треньори, което го няма и в Барселона. Това трябва да ви говори, че не жалим средства за стабилизация. Ще видя Христо Колев или поне ще го чуя. Ще опитам той да стане треньор по тактика в клуба".

"От Нова година не съм се занимавал въобще с Локомотив, а и не смятам да се занимавам оттук нататък. Има го Чавдар Цветков, има още трима директори - като не успеят да си свършат работата, стават и си отиват. И си оставам аз да си я свърша сам".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).