Голяма изненада! Автор на велик гол за Локо става треньор на отбора?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
17:03 / 10.04.2017
11922
Локомотив (Пловдив) е пред договор с Нешко Милованович за овакантения от Едуард Ераносян треньорски пост. От клуба са се свързали с Милованович и веднага са започнали преговори. Двете страни водят разговори от 9 часа сутринта, съобщава "Блиц". Милованович и Локомотив (Пловдив) са постигнали споразумение по всички въпроси, като се обсъжда единствено дали договорът ще бъде за година или за година и половина.

Нешко Милованович е определян като най-перспективният треньор в Сърбия. Доскоро той води Радник (Сурдулица), но се раздели с клуба. Събринът носи екипа на Левски в периода 2000-2001 година, като записва общо 24 мача и вкара 2 гола.

Нападателят преминава на "Герена" с истинска трансферна сага от "Беласица" Петрич, след като е вкарал 2 гола на ЦСКА. След това той носи и екипа на "Локомотив" Пловдив, като бе един от футболистите с основна заслуга за историческата титла през 2004 година. Нешко Милованович дори на практика короняса "черно-белите" като първенец, отбелязвайки шампионския гол за 3:2 срещу Славия в заключителните кръгове. Преди време Милованович призна, че мечтае да стане треньор на Левски или Локомотив (Пловдив), а в близките часове мечтата му вероятно ще се сбъдне.



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).