Футболист отново си припомни ужаса от Лаута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:09 / 27.03.2017
3208
Кипърският защитник Стелиос Диметриу отново си припомни ужаса от Лаута, който е изпитал веднъж като футболист на Локомотив (Пловдив).

Левият бек игра през 2012 година при черно-белите, като веднъж вече разказа историята си пред чуждестранни медии.

Според 26-годишния футболист на шотландския Сейнт Мирън престоят му в България не е сред най-добрите спомени в живота му.

"Не бих казал, че престоят в България е сред най-добрите ми преживявания. Там ставаха странни неща. Най-лошото беше след загубен мач от евротурнирите. Тогава феновете дойдоха на тренировъчния терен и искаха да ни бият. Това не беше приятно", разкрива Стелиос Диметриу пред "Скотиш Сън", цитиран от Блиц.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че кипърецът остана само 6 месеца на Лаута. С екипа на Локо Пд той записа 13 мача и 1 гол, а след това продължи кариерата си в своята родина преди през януари да подпише с последният във второто ниво на Шотландия Сейнт Мирън.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).