Иван Тотев и Атанас Узунов се включиха във футболен турнир в "Коматево“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:19 / 20.03.2017
1621
Футболен турнир с участието на отбори от район "Южен" се проведе на терена в квартал "Коматево". Надпреварата бе организирана от ПП ГЕРБ и е в подкрепа на кандидатите за народни представители, излъчени от район "Южен" д-р Аргир Аргиров, Атанас Ташков и Атанас Узунов.

Специален гост на събитието бе кметът на Пловдив инж. Иван Тотев.

Отборите предложиха много емоции на зрителите, показвайки завидни футболни умения. Срещите бяха ръководени от топрефера Атанас Узунов.

Преди първия мач организаторите се снимаха с двата отбора. Те призоваха пловдивчани да гласуват с номер 11 на предстоящите парламентарни избори на 26 март.

След края на турнира за участниците имаше рекламни материали, осигурени от представителите на районната организация на партията. Атанас Ташков е с преференциален номер 4, Атанас Узунов с номер 8, а д-р Аргир Аргиров с номер 19 в бюлетината на ПП ГЕРБ.

ПП ГЕРБ е под номер 11 в интегралната бюлетина за вота на 26-ти март.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).