Ботев излъга Локо на Лаута с късен гол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:54 / 20.03.2017
2692
Юношеските отбори на Локомотив от набор 2004 допуснаха две поражения в първенството "Деца - Център". Първият тим отстъпи на Ботев (Пловдив) с 2:3, а вторият на Орлета (Пазарджик) с 0:1.

Пловдивското дерби се игра на изкуствения терен на Лаута и представляваше сблъсък между първите два отбора в класирането. Срещата се проведе при засилен зрителски интерес, тъй като над 200 човека изгледаха двубоя от трибуните.

Дербито започна отлично за "черно-белите". Момчетата на треньора Апостол Костадинов съумяха да първи да открият резултата. Точен за Локомотив бе Тони Лесов.

Гостите успяха да обърнат резултата до 1:2 в своя полза след попадения на Иван Аврамов и Никола Гелин. В средата на второто полувреме Петър Андреев получи топката от ляво и с хубав прехвърлящ удар вкара за Локомотив и възстанови равенството в двубоя.

Пет минути преди края на срещата Теодор Андреев от Ботев засече с глава центриране от фаул за 2:3. Черно-белите се опитаха да стигнат в последните минути до равенството, но не съумяха да вкарат.

В другата среща Локомотив-2 отстъпи като домакин на Орлета (Пазарджик) с 0:1.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).