Вече е сигурно: Харуби се маха от Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:59 / 18.03.2017
4504
Вратарят на Локо (Пд) Ясин Ел Харуби ясно показа през последните месеци, че не възнамерява да подновява договора си с клуба, който изтича това лято. "Смърфовете" му предложиха контракт за 3 години, но не са изкушили мароканеца.

Сигурно е, че той ще се раздели с клуба през лятото.

Амбициите на стража са да премине в по-голям отбор, като вече е получил 3 предложения. 26-годишният страж също така е и в полезрението на български клуб, който може да излезе с предложение към него на по-късен етап.

Харуби впечатлява с изявите си в Първа лига и се конкурира с Владислав Стоянов за най-добър вратар в първенството. Затова и не е изненада, че не възнамерява да остане на "Лаута".

Мароканецът е у нас още от 2014 г., като първо бе част от Верея, а през лятото на 2015 г. премина в Локо (Пд). В началото на същата година проведе подготовка с ЦСКА и имаше предварителен договор с армейците, но той пропадна заради отнемането на лиценза на клуба.



Източник: "Тема спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).