Кмет вкара гол за Марица, отмениха му друг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:22 / 13.03.2017
4122
Отборът на "Марица"-2 стартира пролетния полусезон в "Б" ОФГ - запад с победа с 2:1 над тима на "Брестовица". Срещата се игра на стадиона в село Брестовица по взаимно съгласие, въпреки че домакин бе "Марица".

Двата състава изиграха интересен мач, с футбол, който надвишава стандартите на "Б" обласните групи. "Жълто-сините" имаха превъзходство в срещата и логично стигнаха до успеха.

Един от най-добрите на терена Ральо Ралев изведе маричани напред в резултата. Кметът на район "Северен" се разписа в 25-ата минута след добро подаване на Димитър Шишков.

Символичните гости изравниха в 55-ата минута след точно изпълнена дузпа, като това е едва четвъртият допуснат гол до момента за "Марица"-2.

Малко по-късно реферът Желязко Пилатов отмени чист гол на Ральо Ралев. В 84-ата минута Веселин Тосев отбеляза дежурния си за всеки мач гол и донесе победата на тима на "Марица"-2.

След изиграването на срещите от 12-ия кръг тимовете на "Марица"-2 и "Марица" (Цалапица) са водачи в класирането с актив от 32 точки. В следващия кръг пловдивчани гостуват на "Брестник".

"Марица"-2: Костадин Велков (Христо Николов), Димитър Шишков (Веселин Тосев), Милен Танчев, Йордан Пейчинов, Павел Христев-капитан, Веселин Димитров, Данчо Узунов, Емил Кръстанов (Запрян Янков), Шенол Шерифов (Атанас Атанасов), Ральо Ралев, Ирфан Юсеинов - Арфата (Веселин Тосев).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).