Емил Костадинов награди пловдивски състезатели по спортна аеробика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:28 / 10.03.2017
2943
Съветникът на министъра на младежта и спорта Емил Костадинов награди днес 7 състезатели от националния отбор на България по спортна аеробика. Те бяха отличени от Българска асоциация спорт за учащи (БАСУ) за активно участие и постигнати високи резултати в ученическия спорт през 2016 година.

Церемонията се състоя в "Пресклуб България" на националния стадион "Васил Левски" в София. От състезателите по спортна аеробика наградени бяха Анита Гаврилова, Синтия-Мари Ангелова, Светлина Велинова, Симона Благоева, Ангел Казаков, както и пловдивчанките Дарина Пашова и Стефани Атанасова. Те са част от клуб "Аеробика-АМД" (Пловдив).

През месец юли 2016 година те завоюваха 3 сребърни и 2 бронзови медала на световните ученически игри в град Трабзон, Турция. Припомняме, че въпреки усложнената обстановка по време на игрите, свързана с опита за преврат в Турция (случил се точно по същото време) състезателите и техните треньори успяха да се концентрират максимално и да представят България по най-достойния начин.

"Поздравявам всички ученици и учители за това, което правят и за постигнатото до момента. Дано през следващите години, с помощта на вашите възпитатели, да спечелите още повече отличия. По този начин вие, като педагози, помагате на младите да се учат да спортуват и да се трудят, каза Емил Костадинов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).