Ас на Локо отново в националния отбор за "Купа Дейвис"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:34 / 07.03.2017
1995
Капитанът на националния отбор по тенис за мъже за "Купа Дейвис" - Тодор Енев, обяви състава на отбора за предстоящите мачовете от световното отборно първенство през април в България.

Капитанът ще разчита на най-добрия пловдивски тенисист в момента и ас на ТК Локомотив - Димитър Кузманов - Мико, Александър Лазов, Александър Лазаров и Тихомир Грозданов.

България ще бъде домакин на предстоящите мачове от група III на зона Европа от 5-ти до 8-ми април във ваканционно селище "Санта Марина", гр. Созопол.

Форматът е с групова фаза, като победителите от всяка от четирите групи играят един срещу друг, за да определят коя страна ще получи право да е част от Група II за зоната Европа/Африка през 2018-а.

Българска федерация по тенис в партньорство с"Фейр плей интернашънъл" ще посрещнат 15-те отбора, които ще вземат участие във в.с. "Санта Марина" като мачовете ще се играят на твърди кортове на открито.

В груповата фаза ще вземат участие отборите на България, Албания, Андора Армения, Гърция, Исландия, Ирландия, Косово, Лихтенщайн, Македония, Малта, Молдова, Черна гора и Сан Марино.

Съперниците на националите ни в групата ще станат ясни след изтегляне на официалния жребий на 4 април 2017 г.

Капитанът на националния отбор за мъже Тодор Енев прави подготвителен лагер сбор на националните ни от 28 март в "Санта Марина", в който ще вземат участие и drugi млади перспективни състезатели.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).