Бащата: Не съжаляваме за Карагарен, пожелавам му успех

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:59 / 04.03.2017
4900
Помощник-треньорът на Локо (Пд) Христо Колев - Бащата призна, че успехът срещу Локо (ГО) до голяма степен ще осигури място на черно-белите в първата шестица. Именно клубната легенда водеше своя тим от пейката в отсъствието на наказания Едуард Ераносян.

Ето какво заяви Бащата след края на мача с Локо (ГО):

Стана доста интересен и отворен мач. Радостното е, че успяхме да вкараме два хубави гола, които ни донесоха победата. Дино е добро момче, мисля, че ще бъде доста полезен за отбора. Ще му даваме шанс, той е младо момче и предстои още да се развива".

"През второто полувреме прибързвахме в решенията. Опитваме се и на тренировките да упражняваме по-добър контрол върху топката, но по време на мачовете това не винаги се получава".

"Имаме пропуски и в дефанзивен план. Това са неща, върху които работим всеки ден, но се иска доста време, за да ги отстраним. Може би имаше и напрежение, което не е много основателно. Тази победа до голяма степен ни прави участници в първата шестица".

"Дали съжаляваме за раздялата с Бирсент Карагарен? Не, не съжаляваме. Пожелавам му успех и дано се развие в кариерата".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).