Локо (ГО) идва на Лаута без треньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:53 / 02.03.2017
2370
Треньорът на Локо (ГО) Иван Колев е обявил пред клубното ръководство, че напуска. Това е станало няколко часа след загубата от Монтана като не е ясно какво точно е променило мнението му.

Непосредствено след двубоя специалистът бе на мнение, че няма да се предава, ако ръководството не поиска. Той обаче бе категоричен, че е готов да поеме цялата отговорност за двете поредни домакински загуби.

Колев отказа да разкрие подробности за напрежението в отбора, което се е получило в съблекалнята в деня преди мача с Монтана.

Така Локо (ГО) най-вероятно ще пристигне на Лаута без старши треньор. В събота от 17,30 часа е "железничарското" дерби с Локо (Пд).

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че "смърфовете" също ще бъдат без наставника си Едуард Ераносян. Той ще бъде наказан от БФС заради изгонването му в края на мача с Пирин в Благоевград, загубен от черно-белите с 0:1.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).