КПБП с втора декларация за 4 дни, този път срещу програмата на БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
19:20 / 27.02.2017
4370
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с втора декларация в рамките на 4 дни. Този път "жълто-черните" фенове негодуват от програмата в Първа лига, според която повечето мачове на Ботев са в неприемливи дни и часове.

Plovdiv24.bg публикува текста на КПБП без редакторска намеса:

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" е организация, чиято основна цел е защита интересите на жълто-черната общност. Като такава, ние изразяваме несъгласието си относно провеждането на срещите на нашия любим клуб в крайно неприемливи дни и часове.

Ботев Пловдив е изиграл четири от последните си пет мача в делнични дни. Три от следващите четири двубоя, за които има насрочени дати, отново са през седмицата и то в ранни часове.

Господа, нужно ли е да Ви напомняме, че футболът е игра за феновете? Не правете така, че да пречите и на малкото останали хора, желаещи да наблюдават български футбол или поне това, което остана от него. Защо клубовете бяха принудени да сложат осветление на стадионите си ако то не се използва?

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" изразява готовност да работи със всяка една институция, за да защитава интересите на жълто-черната публика и очаква разбиране и съдействие.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).