Ераносян: Крушарски може да говори каквото си иска

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:36 / 20.02.2017
5978
Треньорът на Локомотив Едуард Ераносян логично изглеждаше щастлив от победата на неговия тим над Верея с 1:0.

Ето какво заяви специалистът веднага след края на двубоя на "Трейс Арена":

"Инфарктен двубой. Трябва да се радваме, че направихме това в последната минута, след като 90 минути не успявахме. Шансът също не беше на наша страна, имайки предвид гредата, която ударихме".

"Имаме равностойна група от футболисти, в която никой не се чувства титуляр или резерва. Умарбаев просто бе на правилното място в точния момент и използва шанса си".

"Г-н Христо Крушарски е собственик и може да си говори каквото си иска. Трябва да се радвате, че той е във футбола и е толкова колоритен. Мисля, че постоянно имате какво да пишете и говорите покрай него."

"Кирил Котев получи спазъм в прасеца. Аз съм от хората, които никога не рискуват здравето на футболистите си. Докторът вече е взел мерки за неговото възстановяване".

"Моето желание е Харуби да остане в отбора. Ще му се предложи нов договор и момчето ще си преценя дали да продължи кариерата си при нас".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).