Чавдар Цветков с много странен коментар за селекцията в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:11 / 20.02.2017
5279
Спортният директор на Локомотив Пловдив Чавдар Цветков направи доста странен коментар относно селекцията в отбора през зимната пауза.

"Каква селекция?! Ние си запазваме отбора от миналата година. Напуснал е само Мартин Райнов, който в последните мачове при Едуард Ераносян не играеше. Ние си продължаваме с този отбор, който беше. Смятам, че сме подготвени добре за пролетта", заяви легендата на Славия пред "Тема спорт".

Plovdiv24.bg припомня, че освен Мартин Райнов, след края на есенния полусезон от Локо бяха освободени Аймен Суда, Ясин Амрауи, Георги Вълчев, Бирсент Карагарен и Симеон Райков.

Чавдар Цветков каза няколко думи и за предстоящия днес двубой между Верея и Локо (Пд):

"Направихме добра подготовка в Турция. Но едно е в контролите, а съвсем друго в официалните мачове. Хубаво е да тръгнем с победа за самочувствие, но и съперникът мисли и иска същото. Верея не е лош отбор. Смятам, че нашият отбор е по-класният. Надявам се на три точки. Няма как да ги подценим. Като изключим Лудогорец, в България всеки може да бие всеки. Ние не смятаме, че сме нещо по-голямо. Верея има млад и амбициозен треньор, играят добре. Резултатите им го доказват. У дома загубиха само от Левски и Лудогорец. Чака ни тежък двубой. Много важно е да тръгнем с успех. Лесен мач в България няма".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).