Марица тресна тима на Явор Въндев и Николай Манчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:58 / 19.02.2017
4069
ФК Марица победи с 3:1 състезаващия се в Трета лига - Югозападна група тим на Свобода (Пещера) в контролна среща, играна на терена в пловдивското село Войсил.

Проверката бе последна за зимния подготвителен период на жълто-сините, в който те постигнаха 4 победи и записаха 3 загуби, дошли от тимове във Втора лига.

В състава на Свобода се състезават бившият капитан на Локо (Пд) Явор Въндев, както и бившият капитан на Ботев (Пд) Николай Манчев.

Иван Гендов изведе маричани напред с гол в 20-ата минута. До края на първата част резултатът се запази, въпреки че пловдивчани имаха и други възможности за гол.

През втората част отново Марица беше водещият отбор. Голмайсторът на тима през есента Венцислав Гюзелев удвои в 60-ата минута, след като реализира от дузпа.

В 86-ата минута съставът от Пещера върна едно попадение, но в 88-ата с втория си гол в мача Иван Гендов оформи крайното 3:1.

През следващата седмица отборът на Марица ще се подготвя за срещата с Верея-2. Двубоят е от първия за пролетния полусезон кръг в първенството на Трета лига - Югоизточна група и ще се играе на 25 февруари, от 14:30 часа, на стадион "Марица" в Пловдив.

Марица: Илия Николов, Алил Кардашев, Мирослав Пушкаров, Самер Алхусейн (Светлозар Барашки) , Димитър Хубинов, Красимир Иванов - капитан, Борислав Караматев, Георги Арабаджиев, Венцислав Гюзелев, Аян Садъков (Тодор Иванов), Иван Гендов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).