Много добри новини в лагера на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:34 / 14.02.2017
5720
Отборът на Ботев (Пд) проведе първа тренировка за седмицата в края, на която стартира пролетният дял от сезона в българския футболен елит. "Канарчетата" стартират официалните си срещи за 2017-та с гостуване в Горна Оряховица на местния "Локомотив" в събота.

"Жълто-черните" влязоха в седмицата със занимание в пълен състав. Пълноценно участие в тренировката взе и Антонио Вутов, който по време на последната контрола срещу "Верея" напусна принудително терена с болки в коляното още през първата част.

20-годишният халф на "Удинезе", който през пролетта ще играе под наем в "Ботев" е здрав и се готви на пълни обороти, както и всички останали футболисти, участвали в предсезонната подготовка.

Програмата на тима за седмицата включва две занимания във вторник и по едно в останалите дни до петък, когато отборът ще пътува за Велико Търново. Там възпитаниците на Николай Киров ще бъдат на режим преди срещата с "Локо" ГО, която е в събота от 17:30 часа.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).