Декларация на феновете на Ботев преди мача с Локо (ГО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:51 / 14.02.2017
5822
Обединените под името "Бултрас" фенски фракции в Ботев (Пд) излязоха с декларация към всички "жълто-черни" привърженици.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Приятели, на 18.02.17 от 17:30 е първият официален мач за тази година.

Предстои ни едно важно гостуване. Важно не само за отбора, а и за нас привържениците на най-стария клуб в България. Отборът не върви и това е ясно на абсолютно всеки,
но не е оправдание за НАС да не сме на стадиона и да не дадем всичко от себе си. Последните мачове се забелязва,че дори и НИЕ не даваме ВСИЧКО от себе си, а очакваме нещо от отбора.


Нека тази година стартираме по-силно от всякога, нека тази година дадем всичко от НАС, за да очакваме ВСИЧКО от момчетата на терена. Запомнете едно - за да искаме, то трябва и да даваме.

Подготвили сме хореография за мача, но за да бъде изпълнена на 100% ни е нужна вашата помощ. Призоваваме, всеки определящ се като Ботевист, който има възможност и желание да присъства в събота на мача срещу Локомотив Горна Оряховица без значение от времето.

Нито дъжд, нито сняг трябва да е оправдание за НАС! Уикенд, футбол, приятели, бира - няма нищо толкова силно на земята, което да го замени!

ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЗА БОТЕВ, ЗА ПЛОВДИВ! ПОДКРЕПА ДО КРАЙ!!!



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).