Треньорът на Ботев: Виктор Генев още е натежал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:28 / 09.02.2017
3962
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров призна, че селекцията в отбора може да бъде смятана за приключена. Специалистът коментира и състоянието на новите попълнения в състава.

"До момента съм доволен на 100% от показаното от футболистите. Има да изчистваме детайли между отделните звена в играта. Заложихме повече на физиката в предсезонната подготовка и затова организирахме три контроли за 4 дни сега", заяви специалистът пред "Меридиан мач".

"Илия Миланов не е обсъждан като опция за ново попълнение. Виктор Генев е добър футболист, но още е натежал и се надявам след 10 дни да бъде готов. С Фернандо Виана също работим отделно и смятам, че той ще пасне на стила на игра. Антонио Вутов бързо се адаптира. Засега няма да търсим нови футболисти. Надявам се да постигнем целите, които сме си набелязали, а именно място в Топ 6", допълни още Николай Киров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).