Локо с престижно реми срещу много класен съперник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
18:15 / 03.02.2017
7492
Локомотив Пловдив завърши 2:2 с руския Ростов в предпоследната си контрола от подготвителния лагер в Турция. Точни за пловдивчани бяха Александър Тунчев и Мартин Камбуров от дузпа.

Спарингът се игра в курорта Белек на терените на Глория Спортс Арена и закъсня с половин час заради гаф на организаторите, тъй като се наложи да се чака края на друга контролна среща.

Руснаците играха този сезон в Шампионската лига, а сега им предстои 1/16-финален сблъсък от Лига Европа. Те безспорно бяха най-класният съперник на черно-белите в досегашните контроли.

Първата опасност в мача дойде в 12-ата минута и бе пред вратата на Ростов. Мигел Луке центрира от фаул в наказателното поле, където защитник на руснаците в последния момент изчисти топката, преди тя да достигне до Мартин Камбуров.

Малко след това при идентично центриране Шоко засече от воле от границата на наказателното поле, но топката профуча на сантиметри в аут.

В 19-ата минута черно-белите претендираха за дузпа. Това стана след остро центриране на Дани Кики, при което топката срещна ръката на футболист в синьо в наказателното поле, но съдията не се престраши да посочи бялата точка.

В 30-ата минута Ростов откри резултата с попадение на Андрей Препелица. Бившият играч на Лудогорец овладя топката след центриране от десния фланг и я насочи към горния десен ъгъл на вратата на Илко Пиргов за 0:1.

В началото на второто полувреме реферът отмени гол на Ростов заради засада.

В 55-ата минута руснаците удвоиха резултата. След разбъркване в наказателното поле на "смърфовете" топката попадна в Полоз, който вкара в горния десен ъгъл за 0:2.

В 72-ата минута Локомотив се върна в мача с гол на Александър Тунчев. Централният защитник засече с глава центриране от корнер на Веселин Марчев за 1:2.

Само 5 минути по-късно Локо имаше златен шанс да изравни резултата, но пропусна. Пламен Крумов изведе Веселин Марчев в наказателното, след което нападателят шутира, но вратарят на Ростов спаси.

Добрата игра на черно-белите след почивката все пак бе възнаградена с изравнително попадение в 86-ата минута. То дойде след дузпа, която бе отсъдена за нарушение срещу Димитър Везалов. Зад топката застана капитанът Мартин Камбуров, който не сбърка и фиксира крайното 2:2.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Шоко, Димитър Везалов, Кирил Котев, Павел Виданов (46- Александър Тунчев), Роберт Петров (46- Иван Горанов), Ванчо Траянов, Мигел Луке (46- Стефан Йефтоски), Дани Кики (30- Парвиз Умарбаев 60- Веселин Марчев), Дино Мартинович (60- Димо Бакалов), Мартин Камбуров (к).



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).