Харуби вбеси Ераносян, готвят му глоба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:07 / 03.02.2017
4475
Вратарят на Локомотив Пловдив Ясин Ел Харуби все още не се е присъединил към лагера на тима Турция. Мароканският страж бе част от състава на родината си на турнира за Купата на Африка. Страната му обаче отпадна на четвъртфинал и Ел Харуби, който не записа нито минута, трябваше да дойде най-късно във вторник.

Отсъствието му сериозно е вбесило старши треньора на черно-белите Едуард Ераносян. Почти сигурно мароканецът ще бъде глобен за закъснението си, пише вестник "Тема спорт".

Договорът му със смърфовете е до края на сезона и все още няма индикации, че той ще бъде удължен. Ръководството на Локомотив (Пловдив) му е предложило нов контракт за три години още в края на 2016-а.

Той обаче засега е пас. През лятото Ел Харуби става свободен агент и вече спокойно може да преговаря с дру ги клубове и да подписва предварителни споразумения.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).