Първи гол за разтрогнал с Ботев по вина на клуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:59 / 01.02.2017
4164
Славия разгроми швейцарския аматьорски Карно с 8:1. Контролата беше договорена вчера, след като стана ясно, че от четвъртодивизионния тим спокойно могат да си позволят лагер в петзвезден хотел в Турция.

До почивката резултатът беше само 3:0 след два гола на Георги Йомов в 25-ата и в 45-ата минута. Главният съдия му отмени още едно попадение и го лиши от хеттрик. Между двата му гола, в 35-ата минута, се разписа и Наско Милев. Това беше първи гол за бившия нападател на Ботев (Пловдив) с екипа на столичани.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Наско Милев разтрогна договора си с Ботев по вина на клуба заради неизплатени заплати.

Десет минути преди края на първата част Димитър Тодоров получи директен червен картон за грубо влизане и Славия доигра мача с 10 души.

Калоян Кръстев вкара още два гола, в 48-ата и в 84-ата минута. По един добавиха Китан Василев (70-а минута), Тони Иванов (87-а минута) и Владимир Семерджиев (88-а минута). Малко преди края на срещата Антоан Амие реализира почетното попадение в полза на швейцарците.

Следващата контрола за Славия е на 3 февруари срещу Орадабаси (Казахстан). По-късно днес в лагера на "белите" се очаква да пристигне президентът на клуба Венцеслав Стефанов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).