Решено е! Този човек ще смени Боби Михайлов като президент на БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:37 / 01.02.2017
4999
Борислав Михайлов няма никакво намерение да сдава властта във футболния съюз. Но въпреки това той вече си е избрал заместник, който един ден ще седне на неговото място. Не става въпрос за негов бивш съотборник от националния отбор или за някой мастит бизнесмен.

Източници на вестник "ШОУ" разкриха, че набелязаният за бъдещ президент на БФС е Павел Колев, който е бивш спортен журналист. В момента Павката, както го наричат близките му, е заместник-изпълнителен директор на футболната ни централа.

"Павел е любимец на Боби. Познават се от много години. Може би от над 20, когато Борислав Михайлов беше още вратар, а Павел Колев твореше здраво първо в ролята си на репортер, а след това и на редактор. Освен това Павката е изключително интелигентен човек, с богата обща култура. Знае езици, познава футбола в детайли. Трупа опит и като ръководител във футболната централа", твърдят запознати, цитирани от Блиц.

Те припомнят, че Колев е в много близки отношения не само с Боби, но и с Наско Сираков и неговата съпруга Илиана Раева. Именно Павел написа книгата на Наско "Единакът", която излезе на пазара през 2014 година.

"Има един човек от БФС, чието име няма да споменаваме. Той се натиска на Борислав Михайлов, прави му четки под път и над път с надеждата Боби да посочи него за свой заместник. Изборът обаче вече е факт и никой не може да разубеди боса", категорични са от футболните ни среди.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).