Груба грешка на Котев доведе до загуба на Локо (видео)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
16:12 / 31.01.2017
4843
Локомотив Пловдив загуби с 0:1 от третия в словашкото първенство Слован Братислава в поредната си контрола по време на своя лагер в Турция. Това бе първо поражение за черно-белите от началото на годината.

Единственото попадение падна 8 минути преди края от дузпа след ужасяваща грешка на Кирил Котев.

Мачът започна равностойно и през първите 30-ина минути нямаше дори удари към вратите.

Първото сериозно положение бе в 31-ата минута, когато испанецът Мигел Луке опита шут с левия крак от около 14-15 метра, но вратарят на словаците изби.

Малко след това Пламен Крумов изпусна футболист на Слован, който навлезе от ляво в наказателното поле. Последва диагонален удар, който прехвърли Илко Пиргов, но топката рикошира в сглобката на вратата и излезе в аут.

В 40-ата минута Веселин Марчев направи хубав пробив, но в момента, в който изскочи сам срещу вратаря, си поведе дълго топката и Кърнач улови. 

Локо пропусна най-чистото си положение в 43-ата минута. Иван Горанов проби по лявото крило и подаде към Дино Мартинович. Словенецът бе абсолютно сам на точката за изпълнение на дузпа и шутира с левия крак, но в тялото на вратаря.

На почивката Едуард Ераносян направи 8 смени, а играта продължи да бъде равностойна.

В 61-ата минута черно-белите получиха правото да изпълнят фаул пред дъгата на наказателното поле. Зад топката застана Мартин Камбуров, който обаче шутира право в стената.

В 81-ата минута ужасяваща грешка на Кирил Котев доведе до откриване на резултата. Централният бранител загуби топката точно в центъра на терена. Това позволи на футболист на словаците да се откъсне сам срещу Кристиян Кацарев. Вратарят на Локо извърши нарушение, като за това му помогна и притичалият Димитър Везалов. Съдията логично отсъди дузпа, която бе реализирана за крайното 0:1.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов (46- Кристиян Кацарев), Пламен Крумов (46- Шоко), Кирил Котев, Павел Виданов (46- Александър Тунчев), Иван Горанов (46- Роберт Петров), Ванчо Траянов (46- Димитър Везалов), Мигел Луке, Дино Мартинович, Веселин Марчев (46- Стефан Йефтоски), Дани Кики (46- Мартин Камбуров), Димо Бакалов (46- Парвиз Умарбаев).

Пълен запис от мача вижте в прикаченото видео!




Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).