Изгарящият от желание да играе в Ботев Георги Терзиев си остава в Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:07 / 31.01.2017
3022
Лудогорец отказа да да­де защитника Георги Терзиев под наем в Ботев Пловдив. "Канарчетата" ис­каха да вземат бранителя като преотстъпен до края на кампанията, но това ня­ма да се случи, въпреки че желанието на играча бе да играе редовно, съобщава "Тема Спорт".

Даже се появиха информации, че Георги Терзиев изгарял от желание да дойде в Ботев, за да се събере отново със своя приятел и бивш съотборник от Черноморец Крум Стоянов.

През есента Терзиев участва само в 3 шампионатни мача в ели­та. Бившият национал до­ри трудно намираше място в групата. Той не успя да се пребори с конкуренцията на Козмин Моци, Хосе Паломино и Игор Пластун. За дубъла на разградчани 24-годишният Терзиев изигра 4 двубоя.

В Ботев няма да бъде преотстъпван и нападате­лят Цветелин Чунчуков, който и през пролетта ще продължи да играе за втория отбор на Лудогорец.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).