Марица с тежко поражение от тима на Лаптопа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:04 / 28.01.2017
3190
Марица загуби от четвъртия във Втора лига Витоша (Бистрица) с 0:4 втората си контрола през подготвителния период. Спарингът се състоя в комплекс "Царско село" в София.

Това бе втората проверка за възпитаниците на треньора Стоян Димитров, след като във вторник "жълто-сините" победиха с 3:1 Ботев U19.

Отборът на Витоша, воден от бившия треньор на Ботев (Пд) Костадин Ангелов - Лаптопа, доминираше в срещата, като "бистришките тигри" отбелязаха по два гола в двете полувремена.

Маричани също имаха няколко шанса за гол. Най-чистото положение се откри пред Николай Павлов, който излезе сам срещу вратаря на Витоша и се опита да го прехвърли, но не успя да отбележи.

Следващата контрола на Марица е на 4 февруари срещу друг тим от Втора лига - Левски (Карлово). Предстои да се уточни терена, на който ще се проведе срещата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).